No items found.

Papillot van kabeljauw

Diner

Glutenvrij

Gek op vis? Probeer dan deze papillot van kabeljauw, boordevol eiwit!

30 minuten

Dutch Medical Chef

Benodigdheden

  • 140 gram kabeljauwfilet (in stukjes, zonder huid en graad)
  • 50 gram tomatenblokjes (met sap)
  • ¼ paprika (in blokjes)
  • 50 gram aardappels (in blokjes)
  • ½ teentje fijngehakte knoflook
  • ¼ rode ui (in blokjes)
  • Mespunt rode peper
  • ½ limoen
  • 20 ml witte wijn
  • 1 dl water
  • 1 scheutje olijfolie
  • ½ theelepel fijngehakte basilicum
  • ½ theelepel fijngehakte peterselie
  • Eventueel verse kruiden voor de garnering
  • 30 gram S-Core FLEXCompact Protein

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 90°C.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de ui, de paprika en de aardappels toe. Laat zachtjes stoven.
  3. Voeg de knoflook en de rode peper toe en blus af met de witte wijn. Voeg het water toe en laat het geheel 5 minuten doorkoken.
  4. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel nog een paar minuten doorkoken. Voeg daarna de fijngehakte kruiden toe.
  5. Laat de saus afkoken tot 50°C en voeg de S-Core FLEXCompact Protein en de uitgeknepen halve limoen toe.
  6. Verdeel de stukjes kabeljauw over een aantal vellen bakpapier en verdeel de saus over de vis.
  7. Vouw de vellen bakpapier dicht als pakketjes en leg de pakketjes op een bakplaat.
  8. Bak de pakketjes gedurende 12 minuten af op 90°C.
  9. Leg de pakketjes op een bord. Gebruik eventueel verse kruiden voor de garnering.