No items found.

Pastinaaksoep

Soep

Vegan

Glutenvrij

Eens een keer een andere soort soep proberen? Bereid dan deze heerlijke pastinaaksoep die veel vezels en eiwit bevat.

30 minuten

Dutch Medical Chef

Benodigdheden

  • 50 gram pastinaak
  • 1/3 blokje groentebouillon
  • 2 dl water
  • 0,5 dl witte wijn
  • Scheutje olijfolie
  • ½ ui
  • 1 teentje knoflook
  • Eventueel een halve eetlepel Franse mosterd
  • 25 gram S-Core FLEXCompactTM Protein

Bereidingswijze

  1. Schil de pastinaak met een dunschiller en was de pastinaak goed.
  2. Maak de ui en de knoflook schoon en hak ze in fijne stukjes.
  3. Snijd de pastinaak in kleine stukken.
  4. Neem een pan en voeg de olijfolie, de ui, de knoflook en de pastinaak toe en bak het geheel aan.
  5. Voeg de witte wijn toe zodra de bovenstaande ingrediënten beginnen te kleuren en kook de wijn gedurende 5 minuten mee.
  6. Voeg vervolgens het water en het bouillonblokje toe.
  7. Kook de massa goed door en pureer deze samen met de S-Core FLEXCompact Protein zodra de pastinaak gaar is.
  8. Verwarm de soep daarna niet meer tot boven de 64°C.
  9. Voeg eventueel een halve eetlepel Franse mosterd toe bij het opdienen.