No items found.

Syllabub van frambozen en witte chocolade

Dessert

Glutenvrij

Vegetarisch

Zin in een zoet nagerecht? Deze heerlijke syllabub van frambozen en witte chocolade bevat veel energie en eiwit.

20 minuten

Dutch Medical Chef

Benodigdheden

  • 15 gram frambozenpuree
  • 50 gram diepvriesframbozen
  • 1 eetlepel citroensap
  • 12 gram poedersuiker
  • 150 ml slagroom
  • 20 gram witte chocolade
  • 20 gram S-Core FLEXCompactTM Protein

Bereidingswijze

  1. Doe de frambozenpuree, de diepvriesframbozen, de poedersuiker en het citroensap in een mixer en mix de producten tot een gladde vruchtenpuree.
  2. Klop de slagroom samen met de S-Core FLEXCompact Protein tot yoghurtdikte.
  3. Verwarm de chocolade au bain-marie.
  4. Voeg de gesmolten chocolade toe aan het slagroommengsel.
  5. Doe de vruchtenpuree in een mooi groot glas en giet de gesmolten chocolade en het slagroommengsel erbovenop.
  6. Roer de syllabub goed door met een lange lepel voordat u de syllabub opdrinkt.