No items found.

Vloeibare appeltaart

Drank

Dessert

Vegan

Glutenvrij

Een heerlijk vloeibaar gerecht dat smaakt naar appeltaart en boordevol energie zit.

10 minuten

Dutch Medical Chef

Benodigdheden

  • 2 zoete appels
  • 50 ml water
  • 150 ml appelsap
  • 60 ml amandelmelk
  • 3 gram kaneelpoeder
  • 15 gram amandelspijs
  • 10 gram rozijnen
  • 10 gram vanillesuiker
  • 30 gram S-Core FLEXCompactTM Protein

Bereidingswijze

  1. Was de appels en verwijder het klokhuis.
  2. Kook de stukjes appel in een laagje water (50 ml) samen met de vanillesuiker en de rozijnen tot een compote.
  3. Pureer de appelmassa in een mixer en voeg het kaneelpoeder, de amandelmelk en de appelsap toe.
  4. Voeg al roerend de amandelspijs en 30 gram S-Core FLEXCompactTM Protein toe en serveer de vloeibare appeltaart in een glas.